Post by terradotmali on Feb 23, 2022 3:59:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa kryštálov hackuje ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
Je to celkom dobré, ale cerise a začal som s tým, pretože má toľko reklám, že moja recenzia
Trochu príjemné a má potenciál, ale je to príliš jednoduché. Prešiel desiatkami a desiatkami úrovní za pár minút a každá úroveň je len sekunda alebo dve. každých pár úrovní je dlhá reklama, ktorá by nevyzerala ako taká nepríjemná, keby vám prechod na ďalšiu reklamu z preletu cez zjednodušené úrovne netrval len asi 8-10 sekúnd. Možno lepšie pre mladšie deti, ak majú radi zbrane a podobne.
Hodnotil by som to vyššie, ale množstvo ADS je jednoducho šialené. Bez ohľadu na to, čo dostanete reklama každé 3 úrovne (ak vám to bude trvať 3 úrovne za 5 sekúnd, dostanete reklamu každých 5 sekúnd). Z množstva reklám, ktoré na vás táto hra vrhá, ma bolela hlava. Ak sa chcete zbaviť reklám, musíte platiť mesačný sub. Ak chcete hru, ktorá vyzerá ako simulácia reklám, toto je hra pre vás. EDIT: Toto nie je nový koncept, pred ROKmi som hral takúto hru vo webovom prehliadači.
Toto je veľmi pekná hra
Dajte že si hrač bude môcť viberať zbrane
Mám reklamný blok, takže nemusím čeliť korporátnemu znásilňovaniu ľudí, čo je tá reklama. ale popravde, museli ste posledné dve úrovne doslova znemožniť? Akože, nie je to zábavné, je to frustrujúce. Je to jednoduché, až do 29. a 30. úrovne v sekcii misií. Vyvážte svoju hru, snažím sa hrať logickú hru, nie hru, ktorá závisí od náhody.
Chápem. Ak chcete vytvoriť hru, musíte ukázať doplnky, ale vaša hra musí byť úžasná, aby umožnila množstvo pridaných položiek. To jednoducho nie je. Je tam veľa doplnkov a hra nie je dosť dobrá. Kvôli tomu odinštalujem.
Strávil som viac času pozeraním reklám ako hraním hry. Neexistujú ani zložité hádanky - klikol by som raz a "odvolanie" by prišlo z vizuálov - a alternatívne režimy pridávajú skutočnej hre veľmi málo. Úrovne vám zaberú maximálne 5 sekúnd – každé 3 úrovne nasleduje 30 sekundová reklama, takže hraním hry strávite iba tretinu času.
Táto hra je najhorším príkladom mobilných hier. Vďaka reklamám sa to nedá hrať. Celkom zábavné, ale úrovne sú také jednoduché, že každú dokončíte maximálne za 5 sekúnd – po každých 2 úrovniach dostanete 30-sekundovú reklamu. Otrasný pomer - po každých 10 pokutách - by ma zaujímali ostatné hry, ktoré mi ukazoval. Ale je to zúrivé a má opačný efekt na to, čo chcú. Mám tak málo času na hranie bez toho, aby som bol prerušený, že nemám šancu zvážiť, či si to chcem kúpiť.
Dal by som tomu 3-4 hviezdičky, keby to nebolo pre množstvo prídavkov v tejto hre. Chápem, že vývojár potrebuje pridať, aby zaplatil za hru zadarmo, a hra je veľmi dobrá, veľmi zábavná a návyková. Bavilo ma to, ale akokoľvek som sa bavil, po takmer týždni hrania si prídavky vybrali svoju daň a vtieravosť prídavkov prekonala moje potešenie a musel som to ukončiť kvôli svojmu zdravému rozumu. .
wigs for women I downloaded Romance onto my iPhone. ... My web page [pocketoption binary options bullet results from ... The spy cam app
Debilnosť
MR Bullet je úžasná hra, prosím, vytvorte viac hier, ako je táto hra 🙏🏽
Agent AA puzzle in disguise v5.0.1 Mod (full version) Apk
... www.dracik.sk/odrazadlo-chicco-red-bullet/ 44,99 8003670737827 ... SPOLOČENSKÉ HRY > Hlavolamy 24868 Puzzle Cars 4v1 S touto puzzle súpravou si
Je super
Viac reklám ako hry. Etapy sú veľmi jednoduché, takže pôjdu rýchlo a na každé tri prebehnutia etapy si musíte pozrieť približne 30-sekundovú videoreklamu, po ktorej nasleduje trikové hranie inzerovanej hry, ktoré ju spustí. sa sťahuje. Samotná hra má jednoduchú fyziku a nemá krivku obtiažnosti, je to len prostriedok na zobrazovanie reklám. Reklamy budete pozerať takmer rovnaký čas, koľko strávite hraním.
Creator Lion Studios Mr Bullet - Spy Puzzles hack generator. Páčilo sa vám hodnotenie 89030. verzia 2.3. zariadenia Apple ipod. Balík zabijakov v aplikácii.
Pekná hra, ale prosím dajte nejaké peniaze
hrať online zadarmo na Yandex.Hra
zábavná hra, ale každých 5 sekúnd je reklama a chcú, aby ste platili 5,99 mesačne za hru na telefóne. 5,99? mesiac? zbaviť sa reklám? tiež, ak sa nerozhodnete pre relevantné reklamy, umiestnia navrch banner s informáciou, že obmedzujete ich schopnosť udržiavať hru. číre pohŕdanie, ktoré musíte mať voči svojim hráčom, aby to urobili, je ohromujúce.
Reklamy sú neznesiteľné! Každá úroveň trvá len pár sekúnd a po 3 úrovniach vás čaká minimálne 15 sekúnd reklám. Hra je zábavná s rôznymi výzvami. Tiež by som rád videl možnosť získať viac bodov, ak použijete menej ako očakávaný počet zlatých nábojov.
Pekná hra, ale príliš veľa reklám. Hra sa občas dosť opakuje a začína byť trochu nudná. Ak sa tiež rozhodnete nezdieľať svoje údaje, uverejnia varovanie, áno, varovanie, že skúsenosti zákazníkov budú ovplyvnené, ak nepovolíte zdieľanie svojich údajov. Na obrazovke zanechajú aj banner, ktorý vám pripomenie, aby ste zmenili nastavenia. Žiadna levica alebo ako sa tá firma volá. Som si istý, že ste dostatočne odmenení bez môjho predaja údajov a cielenej reklamy.
hra bola fajn. hádanky boli pre mňa príliš jednoduché. bolo by pekné vidieť niektoré, o ktorých som musel trochu viac premýšľať, keď som hrou rýchlo postupoval a dostával sa. hviezdy na každej úrovni. je však dobre spracovaný a páči sa mi tento nápad. tam bolo tiež príliš veľa reklám! celkovo je to dobrá aplikácia, len nie pre mňa.
Táto hra je úžasná a zábavná a dúfam, že sa vám bude páčiť rovnako ako mne.
2,5/5. je to skutočne zábavná hra na zabíjanie času s veľkým počtom režimov. Hra má obrovské množstvo reklám. Približne každú minútu sa vám zobrazí reklama. robí hru nezábavnou. Tak som sa pozrel na podporu vývojára a kúpil som si bezplatnú verziu. Za túto hru si účtujú opakované predplatné, čo je úplne smiešne. Zaplatil by som za to až 5 dolárov, ale nie som taký šialený, aby som niekomu dával 6 dolárov mesačne za to, čo je v podstate flashová hra.
Veľmi zábavná a dobrá mozgová hra
je to zábavný nápad so skvelými hádankami, je to len ďalšia obeť nekonečného moru reklamného spamu, každé dve alebo tri úrovne sa objaví reklama a je to poburujúce, čo sa stalo v časoch, keď boli reklamy len v rohu alebo voliteľné pre extra oživiť, už je to smiešne
Je to poctivá rýchla a príležitostná hra na hranie, avšak pridávania po každej hre, ktorej dokončenie trvá 10 sekúnd, sú toxické a prekážajú pri hraní, ďalšie, aj keď sú moje dáta vypnuté, budú mať stále pridanie obrazovky. Z tohto dôvodu by som túto hru neodporúčal.
Úrovne sú zámerne jednoduché, ako keby sa vás pokúšali pretlačiť dostatočne rýchlo na to, aby ste mohli sledovať viac reklám. Táto hra je tiež úplne posiata reklamami, takže sa s tým netrápte. Budete tráviť viac času sledovaním zlých reklám a potom premýšľaním o hre.
Mr Bullet - Spy Puzzles Câu đố avk
ak by táto hra rozložila reklamy na každých 10 úrovní, zmenil by som svoj hlas na 5 hviezdičiek. Skvelá hra, ale niekedy ma to prestane zaujímať a na chvíľu prestanem hrať kvôli reklamám. je tiež rýchlejšie zavrieť a znova otvoriť hru, ako sledovať dlhé reklamy. na zdravie.
Je to v poriadku hra asi na 2 minúty, ale potom sa stane monotónnou. Úrovne sa opakujú, neexistuje žiadna skutočná výzva. V reklame na Facebooku zobrazuje vašu postavu strieľajúcu na stenu a guľka by sa odrazila od steny a zasiahla nepriateľa, ale existovala šanca, že by sa to mohlo vrátiť a zasiahnuť vás. V hre nemôžete zomrieť, ak je váš cieľ zlý, nemá to žiadne následky. Existuje príliš veľa reklám, často sa objavujú a očakávajú, že budete hrať hru za 5:99 £ mesačne, aby ste si zahrali hru bez reklám. Strašné
Je to skvelá hra. Veľmi sa s tým bavím. Bolo by o niečo lepšie, keby ste si mohli kúpiť inú zbraň, nie len tú istú malú pištoľ. napr. ručné delo, puška, mini pištoľ, brokovnica, RPG, Ak47 alebo dokonca sniper, ale milujem túto hru, nepotrebujete žiadne Wi-Fi ani mobilné dáta, je to skvelá, len najlepšia hra všetkých čias
Lesa reklamy
Toto je skutočne zábavná, intuitívna a vtipná hra a je to skvelý zabijak času. Animácia je plynulá a rýchla. Jedinou výhradou voči tejto hre a dôvodom nižšieho hodnotenia je, že ak sa rozhodnete nepovoliť prispôsobené reklamy, na vrchnej časti hernej obrazovky sa zobrazí banner, ktorý sa pokúša obviniť hráča, aby povolil prispôsobené reklamy pod tvrdením, že to nepovoľuje bráni rozvoju hry. Po umožnení analytického zdieľania nedáva zmysel, prečo by osobné reklamy mali vplyv.
Dobré, ale veľa reklám
Mr Bullet - Spy Puzzles ปริศนา ccry
Dal by som 5 hviezdičiek, ale sú tu dva problémy: 1. existuje veľa reklám; ja. A stáva sa mi to pri každej z týchto hier. prosím opravte tento problém
Nie je to zlá malá hra. Nabité reklamami, ale môžete to obísť zapnutím režimu v lietadle v telefóne. Hra funguje rovnako, len bez reklám. Žiadny režim súboja, aj keď v režime v lietadle. Ako už povedali iní, veľa úrovní je jednoduchých a ľahkých. V skutočnosti to chvíľu trvá, kým sa dostanete na náročnejšie úrovne. EXISTUJÚ náročnejšie úrovne, ktoré pre vás budú trochu výzvou, ak sa najskôr presekáte cez desiatky ľahkých.
Mr Bullet - 스파이 퍼즐 퍼즐 ilhq
2021043083132.xml - Daily Movies Hub
Mr Bullet - Spy Puzzles પઝલ jjb
Hra je veľmi pekná a jednoduchá, pomáha vám dosiahnuť váš cieľ
Are you ready to compose your super-spy story? Use your brains to solve puzzles, aim at the enemy to show off your marksmanship, improve your ability to
Crab War: Idle Swarm Evolution Kalandjátékok luw
Úžasná hra
Against the background of gossipy Mrs Bennet and the detached Mr Bennet, the quest is on ... is found dead in his private library with a bullet in his head.
Hra je veľmi zábavná. Reklamy budú samozrejme otravné v každej bezplatnej hre, ale sú trochu mimo kontroly. Po prvé, hra samotná je trochu oneskorená, registrácia zabitia trvá najmenej desať sekúnd. Keď sa objaví reklama, trvá to večnosť zaťaženie tiež. A niektorí nemajú ani možnosť ukončenia, zdá sa, že sú na časovači a jednoducho odídu, ak na ne po minúte nekliknete. Vždy sa dá hrať offline, myslím
Naozaj dobrá hra, len jeden problém, keď strelíte rukojemníka do ruky, zomrie, a to je pre každú postavu, dokonca aj pre pána Bulleta
Bolo by lepšie, keby hra toľko nemrzla
Príliš veľa reklám. Každá ďalšia úroveň má 15 - 30 sekundovú reklamu. Ak neposkytnete prístup k svojim údajom, v hornej časti budete mať banner so žiadosťou o udelenie prístupu. Samotná hrateľnosť je celkom dobrá. Úrovne sú však veľmi jednoduché.
Zatiaľ výborná hra.