Post by terradotmali on Feb 23, 2022 4:11:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ ASMR Slicing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ASMR Slicing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira številne primogeme ▞▞▞
▞▞▞ ASMR Slicing 2022 version ▞▞▞
ASMR Slicing Simulacije sjf
Ni zadovoljivo, razen če vam je všeč vibracije. Tega ne priporočam nikomur, tudi preveč oglasov, prav tako mislim, da ni dobro, da vaš telefon vibrira tako močno, tako da sploh ni zadovoljivo, slišal sem, da so bile vibracije in nekaj v zvezi s tem ni zadovoljivo .
Začelo se je zabavno, a glede na to, da novi predmeti niso bili dodani kljub trditvam, da bodo, in sem izrezal vse ostalo, razen dveh skrivnostnih kvadratov, do katerih sploh ne morem dostopati, bom to igro izbrisal, da naredim prostor za igro, ki ni tako kratka
Odlično, vendar mi res ni všeč vsakodnevna stvar, zelo slabo, kladivo ni dovolj močno in obstaja napaka, pri kateri ne morem odpreti piškotka in ne morem igrati, res bi rad, da bi to popravili. In če ne, bo 2 ali 1 adijo
ASMR Slicing Simulacije mizf
Dobra aplikacija, mislim, da ni tako slaba. Zabavna je, a nekaj razočaranj. Dodatki so tako nadležni in stvari se začnejo ponavljati po nekaj ravneh. Dodatek prejmete po stopnji in preden zahtevate darilo
To je res zadovoljiva in zabavna igra. Razlog, zakaj mu nisem dal 5, ampak 4, ker ima veliko oglasov, kar je moteče..
Čudovita igra, odlična za razbistritev misli in v svetovnih okoliščinah je malo miru odlična stvar. Zato to zelo priporočam!
To je tako zadovoljivo in jaz in moj brat ga rada igrava skupaj!
Nenehni oglasi žal niso vredni igranja igre. Ne moti me nekaj ada, ampak ena po vsaki stopnji je smešna. Igro sem moral odstraniti
zadovoljivo, a čez nekaj časa postane dolgočasno. Nikakor ne morete zmotiti ali zmotiti, zaradi česar ni tako zabavno.
To je dobra igra, vendar je preveč oglasov. Oglasi se predvajajo po vsaki posamezni ravni, morate si ogledati oglas, preden dobite bonus stopnjo, in če gledate določeno število oglasov, lahko dobite nov predmet.
To je tako lepa primerjava v dolgočasni igri, to je igra proti stresu in zadovoljujoča, včasih mi je všeč, da bom prijateljem priporočil stres pri delu to igro
Odlično igranje (5 zvezdic), dobre kontrole (4 zvezdice), odlična grafika (5 zvezdic), super sproščujoče in za enkrat oglasi niso lagali! Komaj čakam na več posodobitev!
Je super zaostajanje! Ima preveč oglasov! Mislil sem, da bo to nekaj zadovoljujočega in prijetnega, a namesto tega imamo naloge, da nam pokvarimo izkušnjo!
To res ni igra, bi rekel. To je bolj le navaden svitek s ponarejenim nožem in režeš pesek. Seveda je prijetno in lepo, vendar se ne zdi izziv. Slabše je skoraj po vsaki stopnji, ko morate iti skozi oglas. Razumem, da morate podpreti razvijalca, ampak res? Pri oglasih vam ni treba biti tako agresiven, k sreči se med igranjem »igre« ne pojavijo. Kar je tudi začelo uničevati mojo zabavo in me je prisililo, da sem ga odstranil, je to, da je strašno zaostajal.
Ta igra (aplikacija) je neverjetna! Oglasov sploh ni toliko, morda jih je, če si želite ogledati oglase, da dobite različne stvari, ki jih lahko narežete (izrežete). Tako sproščujoče in gladko je. Predvsem pa je zelo zabavno, ko ti je dolgčas! Hvala za to igro (aplikacijo).
Zelo zadovoljujoča in zelo sproščujoča edina stvar, ki jo pri tej igri sovražim, so oglasi
Preveč oglasov! In so polni video posnetki, ki jih ne moreš preskočiti prve sekunde...vem, da gre za dobiček, ampak to je ogabno!
Igra je dobra, vendar je ljudje ne bodo uporabljali trajno. Potrebne so izboljšave. Ko narežem rezino, mora biti gladka naenkrat ali večkrat. Ta aplikacija lahko deluje bolje in poveča število strank. Zabavno je igrati to igro. Vendar, če želite biti "sladkorna simpatija" v življenju ljudi, potem naredite nekaj glede tega.
Grafika je dobra, oglasi pa so povsod! Vsaka poteza - oglas. Zgornja polovica zaslona - pokrita z oglasom. Na dnu zaslona - oglas. Prav tako ni možnosti, da jih odstranite. Škoda, ker je grafika dovolj dobra, da bi plačal, da bi bila brez oglasov. Želim si, da bi kdo kopiral to aplikacijo. Druge igre rezanja so zanič.
Popolnoma nesmiselna igra. Ni važno, kaj počnete, na koncu boste vedno dobili enak rezultat. "Uspeh" in 50 kovancev. Neumno.
Osebno verjamem, da je to izjemna igra, verjamem, da je zadovoljujoča, pomirjujoča in odlična igra, ko poskušate preživeti čas. To igro sem ocenil s 5 zvezdicami tudi zato, ker uživam v zvokih in ni veliko oglasov. To igro priporočam vam in mnogim drugim.
Všeč mi je ta igra, če ima kakšen oglas samo izklopi internet in vsaka raven je lepa in tako sproščujoča
Zelo zadovoljiv zvok zaradi te igre pesek mi je všeč igra zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Neverjetno je! Komaj kaj oglasov! Sliši se tudi neverjetno! Tako mi je všeč!!!!!!!! Zelo priporočam!!!
Ta aplikacija me pomirja in tako se zabavam. Včasih zamuja, vendar preprosto izstopim in malo počakam, preden ga ponovno odprem.
Aplikacija se ni niti naložila, ko sem jo poskušal odpreti. Kar naprej se je zrušilo. Ne izgubljajte časa s to aplikacijo. Sploh se ne bo naložil in vam ne dovoli niti mimo nakladalnih zaslonov.
Zelo sproščujoče. Vendar morajo to doseči, če ne morete kupiti oglasov!! Na tej točki sem tako preizkušen z oglasi, da bi kupil brez oglasov, če bi ga imeli.
Pot do številnih oglasov in igra ima hudo težavo z zaostajanjem, če bi bilo mogoče, bi ocenil 0 zvezdic
Link Animal פאזל faqd
Igra je grozna, telefon vibrira, ko nekaj režete, na četrti ravni se je celotna igra pravkar ustavila.
Ko nekaj izrežete, je grozna animacija. Oglas je bil boljši!!!!!
Igra je zabavna, vendar se nekatere reklame pojavijo in jih ni mogoče zapreti. Igro morate znova zagnati vsakič, ko se pojavi in znova zagnati. Res nadležno.
Ta igra je res izjemno zadovoljujoča, včasih postanem zelo lepa, rekla bi, da je res stresna, ker ne morem dokončati stopnje višje, da je tako težko, ko ne moreš končati.
ASMR Slicing Simulation eiff
Videla sem veliko sovražnih komentarjev, a ko sem jo prenesla. Imela je veliko oglasov, vendar samo vklopite način za letalo ali vklopite WiFi in oglasov ne bo.in ne, ni slaba igra, zato jo verjetno priporočam!zaenkrat se zdi zelo kul. če se moje mnenje spremeni (dobro ali slabo), bom posodobil svoj pregled, da bo odražal to spremembo
Vsi ljudje pravijo, da je "preveč oglasov, zakaj oglasov itd", ampak mislim, daj no, vsi smo igrali igre in vsi imajo oglase, ki se ukvarjajo s tem, poleg tega pa niti ni toliko oglasov, to je neverjetno gamr in zelo zadovoljivo
To je malo prepozno za mojo napravo. Mislim, da je to zaradi moje naprave ali te igre. Ne popravljaj, ker me ne moti. To je super igra
Igra zelo zaostaja in se tudi zelo splača zmagati. In tudi ni zelo zabavna lol, je pa dovolj zabavna za 7-letnika ali igro road trip.
Sovražim kontrole te igre. In ZAKAJ so v teh igrah VEDNO vibracije? 5 sekundni oglasi so lepi, vendar se pojavljajo prepogosto.
To je zelo zadovoljivo, vendar ne bi bilo oglasov po vsaki stopnji igre
To je super dolgočasno! Kakšna izguba energije, da to narediš! Potrebuje pet sekund, da premagaš raven in 30 sekund, da si ogledaš oglas! Poleg tega ravni niso niti težke! Zakaj bi zapravljal dih, da bi to naredil?! Ne bodite zlobni, a frl! Vse kar počnete je, da izgubljate čas z gledanjem oglasov.😐