Post by terradotmali on Feb 23, 2022 4:20:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu karate: Fighting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kung Fu karate: Fighting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ многи сви хак ▞▞▞
▞▞▞ Kung Fu karate: Fighting Games 2022 version ▞▞▞
Игра добра за псе. Непријатељ постаје бот а када га ударим у хлаф хетх, а онда време истекне и губимо. Огласи се понекад појављују током важног дела борбе
Било је добро, али не и добро, само није био екстреман ниво као за децу од 5-7 година
више азијских знакова молим
Једноставна игра, потребно је само 2 сата😊
Лепо је, али није исто као што се приказује у његовом додатку
Не може се инсталирати
Ова игра је кул😍😍
Кунг Фу Ман против суперхероја борбена игра је веома добра. Заиста ценим то. Његова графика и мисије су изванредне. Сва заслуга припада програмеру. Препоручује.......
Вау каква невероватна игра
Веома лоша игра, супротни играч се не бори
Ова игра је веома веома лоша
Реал Суперхеро је веома интересантна игра. Ова игра има одличну динамику, као и веома импресивне карактеристике и функције. Много волим ове врсте игара.
Супер само 2 дана лака игра на свим нивоима супер 🎂🥰🥰😊😊
Kung Fu karate: Fighting Games Action nfyk
Ова игра је кул, стварно је волим, али бих волео да МР програмер додате оружје за куповину 🙄😭
Игра је сјајна
Ово је мој први преглед након што сам убио противника у мојој првој борби. 2 Перфецтс. Графика је глатка, одзив тастера је прецизан и брз.Не може да греши игру осим лаког непријатеља. Међутим, каснији нивои Ажурираћу када будем играо више. Тренутно се пуни таблет.
Ово је дивна игра и веома је добра
веома лоша игра јер желим да играм режим тренинга не могу да играм јер када желим да играм овај режим, режим играња је покривен огласом веома лоша игра било је превише реклама
Kung Fu karate: Fighting Games Veiksmas ror
Kung Fu Karate: Döyüş Oyunları Hərəkət ecv
Дивна игра, али је потребно много за преузимање.
То је добра провера борбе је врло лако покушати сада погледати
ово је цео свет најгора и најгора игра само рекламе ово није добра игра направи другу игру 😛😛😛😠😠😠
街 冠軍 英雄:功夫 場比賽 動作 hrfb
приказивање покривено огласима у игрици ...ништа заинтересовано
Абхијеет бањаре љубави моја 7
игра је добра, али огласи се увек појављују, немојте преузимати ову апликацију
Дивно је добро
борбене игре су изванредна игра. Његова графика и контроле су веома лепе. Волим да играм ову игру. Инсталирајте га и уживајте.👍
Ово је веома невероватна и борбена игра. Има реалистичну графику и глатке контроле да бисте победили своје противнике и очистили нивое. Препоручено за инсталирање и играње ##
Веома је лако победити у овој игрици.... Кунг фу човек.....
Мој проблем је што не могу да подигнем ниво како ћу пријавити Гугл продавници. Ова игра је лоша, не свиђа ми се и тако је досадна зашто ова игра на Гуглу зашто ми се ова игра не свиђа! Деинсталираћу ово, ово је веома досадна игра! Извините за 4 звездице, немојте бити тужни или било шта или бити љути и немојте ме пријављивати.Опет ми је жао
Даћу само 1 звездицу јер графика није добра, потребно вам је неко оружје у овој игри да бисте постали популарни. Постоје врло лаки нивои које морате да отежате него што ће ваша игра бити добра за мене.
Веома лепа игра, али буди негде виси
Амарнатх Лове суман о==[]::::::::::::::::>⌐╦╦═─
Игра је стварно феноменално ударнички. Супер је предлажем и другим корисницима теленора мреже да је инсталирају ову игру. Поздрав Мене И срећан пут свима да пронађем на телефону игрицу.
Сви нивои су исти без много ликова..
Доступно је више играча са различитим борбеним вештинама. Можете узети било који од њих на основу вашег напретка у игри. Свака борба се одвија у две рунде. Морате победити у 2 рунде борбе узастопно. Ако победите и изгубите и меч, морате да играте и треће коло,
Ова игра је тако кул
Игра је одлична играм сатима и никад ми није досадно
Веома лепе теретане и ВВЕ ок
Bus Simulator : Ultimate Παιχνίδια προσομοίωσης ebz
Ово је веома добра игра.😊💜
ова апликација је добра, али када је преузмете успорава
Дајем вам три звездице јер бих волео да ова игра буде изазовнија
Било је добро иако врло кратко